Home Biografie Informatie Peutervoetbal Agenda Kosten / Kleding Locatie`s Trainingen AS Sport Events Promo films Contact Algemene voorwaarden

INFORMATIE

 

 

Peutervoetbal Arno Splinter is voor kinderen van 2 & 3 jaar. Ben je 4 geworden dan volgt kleutervoetbal.

 

LOCATIES

Peutervoetbal wordt gegeven op vele locaties rondom Amsterdam.

 

• Almere (Poort, Buiten en Haven)

• Amsterdam (Nieuw Sloten en Osdorp)

• Lelystad

• Diemen

• Purmerend

• Assendelft

• Hoofddorp

 

DAG en TIJDSTIP

Bijna alle trainingen vinden plaats op zaterdag. Behalve in Amsterdam Osdorp, daar geven wij op zondag ook Peuter & Kleutervoetbal. We streven ernaar om op elke locaties 3 groepen vol te krijgen en dat de 4e groep een Kleutergroep is ( 4 t/m 5 jaar)

We delen de kinderen in op leeftijd, dat betekent dat de jongsten (2 jaar) als eerst en de Kleuters (4 t/m 5 jaar) als laatst trainen. Per groep trainen +/- 15 kinderen. Het hangt van het aantal inschrijvingen en de leeftijd van die kids af hoe laat je word ingedeeld. Per locaties kunnen we dus ongeveer 45 peuters training geven.

 

GROEP1 09.30 – 10.25 uur

GROEP2 10.30 – 11.25 uur

GROEP3 11.30 – 12.25 uur

GROEP4 12.40 – 13.50 uur

 

PROEFLES

Voor nieuwe leden is de eerste training altijd een proefles. Is die 1e les niet goed bevallen dan heb je een gratis lesje gehad, ging die les wel goed dan betaal je wel voor die les en dus hele reeks.

Je moet je echter altijd inschrijven om bij ons een proefles te krijgen.

 

CONTRIBUTIE

De contributie moet je na de 1e proefles voor de dinsdag erop overmaken. Wij hebben dan genoeg tijd om zijn/haar tenue te bedrukken met naam.

De kosten voor een reeks van 10 trainingen zijn €90,-

10x €7,50 voor de trainingen en €15,- voor het tenue.

 

INSTROMEN

Instromen is mogelijk mits er ruimte is. Vol = Vol. Nadat je je kind hebt aangemeld krijg je van ons een mail hoe laat en waar je verwacht word. De 1e training is altijd een proefles. Ook nu moet je voor dinsdag na de proef training de contributie voldoen zodat wij zijn/haar tenue kunnen maken als jullie door willen gaan met de reeks.

 

De kosten zijn: Het aantal overgebleven trainingen x €7,50 + €15 voor het tenue.

 

Bij “Agenda” kan je zien wanneer de trainingen gegeven worden en hoeveel trainingen er deze reeks nog zijn.