INFORMATIE

 

 

Peutervoetbal Arno Splinter is voor kinderen van 20 maanden t/m 3 jaar. Ben je 4 geworden dan volgt Kleutervoetbal.

 

DAG en TIJDSTIP

 

Bijna alle trainingen vinden plaats op zaterdag. Behalve in Amsterdam Osdorp, daar geven wij op zondag Peuter & Kleutervoetbal. We streven ernaar om op elke locaties aan 3 groepen Peutervoetbal te geven en dat de 4e groep een Kleutervoetbal groep is ( 4 t/m 5 jaar)

 

We delen de kinderen in op leeftijd waarbij de jongsten als eerst starten. Per groep trainen +/- 15 kinderen. Het hangt van het aantal inschrijvingen en de leeftijd van die kids af hoe laat je word ingedeeld. Per locaties kunnen we dus aan ongeveer 45 peuters trainingen geven.

 

GROEP1 09.30 – 10.25 uur

GROEP2 10.30 – 11.25 uur

GROEP3 11.30 – 12.25 uur

GROEP4 12.35 – 13.35 uur

 

PROEFLES

Voor nieuwe leden is de eerste training altijd een proefles. Na de training geef je bij de trainer aan of je wel of niet de reeks af gaat maken. Is de 1e les niet goed bevallen dan heb je een gratis lesje gehad, ging die les wel goed dan betaal je wel voor die les en dus de hele reeks of een gedeelte van de reeks als je instroomt.

 

Je moet je echter altijd inschrijven om bij ons een proefles te krijgen.

 

CONTRIBUTIE

De contributie moet je na de 1e proefles voor de dinsdag erop overmaken. Wij hebben dan genoeg tijd om zijn/haar tenue te bedrukken met naam.

 

De kosten voor een reeks van 10 trainingen zijn €105,-

 

10x €9,- voor de trainingen en €15,- voor het tenue.

 

INSTROMEN

Instromen is mogelijk mits er ruimte is. Vol = Vol. Nadat je je kind hebt aangemeld krijg je van ons een mail hoe laat en waar je verwacht word. De 1e training is altijd een proefles. Ook nu moet je voor dinsdag na de proef training de contributie voldoen zodat wij zijn/haar tenue kunnen maken als jullie door willen gaan met de reeks.

 

De kosten zijn: Het aantal overgebleven trainingen x €9,- + €15 voor het tenue.

 

Bij “Agenda” kan je zien wanneer de trainingen gegeven worden en hoeveel trainingen er deze reeks nog zijn.